O nama

Početna O nama

Internet je naše prirodno okruženje i medij kroz koji se najbolje izražavamo, zato Vam i ove godine ponudu poslovnih poklona predstavljamo na našoj web stranici. Naša web stranica omogućuje Vam jednostavno pregledavanje i odabir proizvoda, s informacijama o svakom proizvodu i cijenama za iste, a za sva dodatna pitanja rado vam stojimo na raspolaganju putem naše E-mail adrese ili telefona.

Kvaliteti naših proizvoda i usluga svjedoče brojni klijenti koji nam se uvijek iznova vraćaju i daju nam svoje povjerenje. Poslovni pokloni su značajan vid poslovne komunikacije i promocije. Darivanjem poslovnih partnera ili zaposlenika iskazujete poštovanje i produbljujete poslovne odnose.

Naš cilj je ponuditi Vam raznoliku ponudu poslovnih poklona kao i personalizaciju svega što imamo u našoj ponudi (dotisak vašeg loga, slogana, poruke..) kako niti marketinška uloga poslovnih poklona ne bi ostala zapostavljena.

Od naših ostalih usluga izdvajamo i tisak svih vrsta promotivnih materijala potrebnih Vašem poslovanju i promociji (letaka, posjetnica, plakata, brošura, mapa za dokumente, blokova za pisanje..) a dio ponude možete pogledati nanašoj web stranici specijaliziranoj za taj dio naših usluga www.media-zoom.com

Vizualne kreacije d.o.o.
Zagorska 77, 10000 Zagreb
T. + 385 1 5615 512
E. info@kalendari-zoom.com
OIB: 65079864514
IBAN: HR 3223860021110067694