Ostale usluge

Početna Ostale usluge

Nudimo Vam tisak vizitki, letaka, brošura, kataloga, plakata, mapa za dokumente, diploma, poklon bonova, naljepnica i etiketa, pozivnica i zahvalnica, kalendara, fotografija većih formata visoke rezolucije isprinta …..
Sve materijale tiskamo na vrhunskim strojevima, za digitalni tisak manjih naklada koristimo Xerox Versant stroj a za offsetni tisak većih naklada KBA Rapida i Heidelberg Speedmaster strojeve.

Vizitke

Vizitke tiskamo na vrhunskim Xerox digitalnim strojevima, visoke kvalitete ispisa, i na papirima, od standardnih premaznih do posebnih eljefnih, sedefastih ili u boji, u gramaturama od 280g – 350g. Dorada vizitki također je sukladna Vašim potrebama i željama.Od dorade vizitki izdvajamo plastifikaciju (mat ili sjajna), zaobljavanje rubova, izrezivanje oblika, pefroraciju, UV lakiranje, utiskivanje loga ili elemenata i sl.

Više…

Letci

Letak je oblik reklame kroz koji možete prenjeti bilo koju poruku koja promovira Vaše poslovanje. Počevši od malih formata, letak je oblik komunikacije s kojim upoznajete potencijalne klijente sa asortimanom ili jednom vrstom usluge i proizvoda koju nudite. Letke većinom tiskamo na kvalitetnim premaznim papirima. Uobičajena gramatura za tisak letaka je 135g/m2 pa do 200g/m2, no možemo tiskati letke na papirima gramature od 115g/m2 pa sve do 300g/m2, ovisno o Vašim željama i potrebama.

Više…

Katalozi\Brošure

Brošure, prospekti i katalozi, vrlo su povoljan i efektivan naćin promocije Vaše tvrtke ili određenog proizvoda koji želite ponuditi. Mogu biti u raznim dimenzijama, sa različitim brojem stranica, dorađeni na različite načine, ali što je najvažnije trebaju biti kreativno osmišljeni i atraktivni te odražavati originalnost Vašeg proizvoda, usluge ili cjelokupnog poslovanja tvrtke.

Više…

Mape za dokumente

Prezentacijska mapa za dokumente, kako joj i samo ime govori, obićno se koristi kao alat dobre prezentacije onoga tko ste i ćime se bavite. U nju možete staviti printane papire, letke ili brošure, posjetnicu, i sve ono što bi Vaš potencijalni kupac trebao imati na jednom mjestu kada dobije potrebu za Vašim proizvodom ili uslugom. Tiska se najčešće na 300g/m2 premazni papir, uz dodatak mat ili sjajne plastifikacije.

Više…

Memorandumi

Podignite svoje poslovanje na novu razinu i dodajte “personal touch” Vašem poslovanju, sa brendiranim A4 memorandumima. Odlićni za poslovne dopise, fakture, ponude.. memorandum će dodati profesionalni izgled Vašem poslovanju i učiniti da Vaše poslovanje izgleda organizirano i … Memorandum je obićno A4 formata. U dizajnu memoranduma obićno glavnu ulogu ima logo, a dodatno sadrži i osnovne informaciji o tvrtci. Dizajn može biti jednostavan no može biti i personaliziran dodatnim elementima i bojama koje predstavljaju Vaše poslovanje.

Više…

Plakati

Plakat je tiskani promotivni materijal koji se najčešće koristi u promociji raznih proizvoda, usluga, reklamiranja novih proizvoda ili raznih događanja.
Osnovne veličine plakata su: A3 (29,7x42cm), B2 (50x70cm), B1 (70x100cm). Plakate tiskamo u offset ili ink jet tehnici

Više…